Giriş Kayıt
Joshua P. Dease

Joshua P. Dease (31)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Joshua Paul Dease, 28 Ekim 1987 Lexington, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı.

Timeless (2016), The Trial (2010), Syrup (2013), (2015) Grinin Elli Tonu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua Paul Dease
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1987
Doğum Yeri: Lexington, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Joshua Dease
Burcu: Akrep
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli 7.7 4,233
2016 29 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.2 9,253
2016 Aksiyon Çeşitli 7.7 29,647

Kazara Aşk
2015 28 Komedi Oyuncu 4.1 6,957
2015 28 Suç Çeşitli 5.8 7,672

Grinin Elli Tonu
2015 28 Dram Çeşitli 4.1 275,992
2015 Dram Çeşitli 6.8 5,221

Aile Sırları
2013 26 Dram Çeşitli 7.2 78,823
2013 26 Suç Yapımcı 5.7 6,518
2013 26 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.7 10,161

Kayıp Umutlar
2012 25 Dram Çeşitli 6.6 34,449

Flynn Olmak
2012 25 Dram Çeşitli 6.4 15,680
2011 24 Komedi Çeşitli 5.7 65,303

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 24 Suç Çeşitli 7.5 121,892
2011 24 Komedi Çeşitli 6.3 61,774
2010 23 Dram Çeşitli 5.5 1,230
2010 23 Dram Oyuncu 6.6 495
2008 21 Dram Çeşitli 5.4 817

Ölüm Emri
2007 20 Aksiyon Çeşitli 6.8 65,854
2007 20 Korku Yönetmen Asistanı 2.6 355
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 20,386
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019