Giriş Kayıt
Amir Tavassoli

Amir Tavassoli


Müzisyen, Müzisyen

Amir Tavassoli, müzisyen, müzisyen.

Dayereh-e zangi (2008), Sperm Whale (2015), Maxx (2005), Ben Salvador Değilim (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Salvador Değilim
2016 Komedi Müzik 3.8 724
2015 Dram Müzik 8.4 3,402
2015 Komedi Müzik 6.5 1,013
2012 Dram Müzik 4.4 103

Hz. Hüseyin'in Fedaisi Muhtar
2011 Tarihi Müzik    
2008 Komedi Müzik 7.4 1,491
2005 Komedi Müzik 6.4 599
Dizi Altyazıları
Shameless (3,374) Better Call Saul (3,359) Castle Rock (2,620) Bodyguard (2,359) The First (1,738) La Casa de Papel (1,229) The 100 (1,061) A Discovery of Witches (1,032) Take Two (934) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018