Giriş Kayıt
Mike Azevedo

Mike Azevedo


Oyuncu

Mike Azevedo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 7.0 20
2006 Komedi Oyuncu 6.7 26,410

İki Fıstık
2004 Suç Oyuncu 5.5 113,647

ÖldürenTutku
1999 Dram Oyuncu 4.9 13,402

Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu 6.4 96,884
1997 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,153
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018