Giriş Kayıt
Alejandro Pérez Blanco

Alejandro Pérez Blanco


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Alejandro Pérez Blanco, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 12,448
2014 Komedi Görsel Efekt 6.3 109

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Görsel Efekt 4.7 16,595

Dünya Dışı
2011 Komedi Görsel Efekt 5.8 3,578

Suç Zamanı
2007 Korku 7.2 50,843
Dizi Altyazıları
Vikings (5,814) Supernatural (2,616) Titans (2,519) The Flash (1,714) The Gifted (1,277) Doctor Who (1,230) The Big Bang Theory (1,059) Outlander (1,058) La Casa de Papel (1,007) Black Mirror (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018