Giriş Kayıt
Peter Bouckaert

Peter Bouckaert


Yapımcı

Peter Bouckaert, yapımcı.

İki Gün, Bir Gece (2014), Taş Kafa (2011), Ben X (2007), Tedavi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.8 589
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 813
2017 Aksiyon Yapımcı 6.3 527

Meçhul Kız
2016 Suç Yapımcı 6.5 5,795
2016 Dram Yapımcı 5.4 189
2016 Dram Yapımcı 6.2 201
2016 Belgesel Yapımcı 7.2 494
2016 Dram Yapımcı 7.3 192

Ardenler
2015 Dram Yapımcı 6.8 4,092
2015 Dram Yapımcı 5.9 128

İki Gün, Bir Gece
2014 Dram Yapımcı 7.3 40,728
2014 Müzikal Yapımcı 6.0 325
2014 Gerilim Yapımcı 6.5 955
2014 Komedi Yapımcı 5.8 506
2014 Aile Yapımcı 6.1 300

Tedavi
2014 Gizem Yapımcı 7.2 7,053
2013 Aile Yapımcı 6.7 227
2013 Suç Yapımcı 7.1 307
2013 Biyografi Yapımcı 7.2 3,050

Adalet Peşinde
2013 Dram Yapımcı 7.1 2,426

Hayatımın Kararı
2012 Dram Yapımcı 7.2 1,200
2012 Dram Yapımcı 6.6 127

Hotel : Swooni
2011 Dram Yapımcı 5.9 269

Taş Kafa
2011 Suç Yapımcı 7.4 20,362
2010 Komedi Yapımcı 5.8 818
2009 Aksiyon Yapımcı 6.7 2,417
2009 Biyografi Yapımcı 6.5 678
2008 Dram Yapımcı 6.0 410
2007 Dram Yapımcı 7.4 17,662
2007 Suç Yapımcı 6.3 498

Kör
2007 Dram Yapımcı 7.3 981
2007 Aile Yapımcı 6.5 318
2006 Aksiyon Yapımcı 5.9 675
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019