Giriş Kayıt
Tricia Rodrigo

Tricia Rodrigo


Editör, Yapımcı, Editör

Tricia Rodrigo, editör, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Editör 5.3 237
2012 Game-Show Editör 7.0 1,327
2011 Müzik Editör 5.2 5,588
2009 Korku Editör 5.5 294
2007 Reality-TV Editör 5.8 359
2004 Game-Show Editör
Çeşitli
5.1 7,120
2002 Animasyon 6.9 116
2000 Macera Yapımcı
Editorial Department
Editör
Çeşitli
7.1 19,801
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019