Giriş Kayıt
Paul Wight

Paul Wight


Sesler, Müzisyen

Paul Wight, sesler, müzisyen.

(2006) Wicked Little Things (2006), (2006) The Christmas Card (2006), (2002) Gangsterler (2002), (2007) Have Dreams, Will Travel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dokuzlar
2007 Dram Sesler 6.2 34,007
2007 Dram Sesler 6.9 1,338
2007 Dram Sesler 7.3 1,767
2007 Romantik Sesler 5.6 432
2007 Dram Sesler 6.9 1,641
2007 Gizem Sesler 7.1 512
2006 Dram Sesler 5.6 537
2006 Western Sesler 5.5 374
2006 Dram Sesler 7.3 404
2006 Aile Sesler 6.9 4,155
2006 Suç Sesler 5.5 8,657
2006 Dram Sesler 5.0 8,436
2006 Dram Sesler 6.8 1,937
2006 Macera Sesler 5.6 566

Gangsterler
2002 Aksiyon Sesler 6.0 4,529
1993 Suç Müzik 7.7 14,265
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022