Giriş Kayıt
Lela Loren

Lela Loren (42)


Oyuncu

Lela Maria Loren Avellaneda Sharp, 07 Mayıs 1980 San Bernardino County, California, ABD doğumlu oyuncu.

Power (2014), Bruised (2020), Torontolu Adam (2022), H+ (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lela Maria Loren Avellaneda Sharp
Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1980
Doğum Yeri: San Bernardino County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lela Sharp
Burcu: Boğa
Boyu: 1.64 m
9.8 (10 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Torontolu Adam
2022 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669
2020 40 Dram Oyuncu 6.2 14,874
2018 Aksiyon Oyuncu 7.9 170,313
2016 Komedi Oyuncu 7.0 20,230
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,242
2014 Suç Oyuncu 8.1 47,074

Muhbir
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 89,034

Felekten Bir Gece 3
2013 33 Komedi Oyuncu 5.8 316,181
2013 33 Dram Oyuncu 5.1 410
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 749
2011 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,158

Hayatı Yakala
2007 27 Dram Oyuncu 7.4 97,173
2002 Suç Oyuncu 8.7 81,229
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022