Giriş Kayıt
Farzana Dua Elahe

Farzana Dua Elahe


Oyuncu

Farzana Dua Elahe, oyuncu.

Aşk Tarifi (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Farzana Dua Elhae
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.2 777
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 32,565
2015 Dram Oyuncu 7.5 3,767
2015 Biyografi Oyuncu 7.7 2,078

Aşk Tarifi
2014 Komedi Oyuncu 7.3 67,955
2011 Dram Oyuncu 5.4 294

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 251,203
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,397
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019