Giriş Kayıt
Matthew Lau

Matthew Lau


Senarist, Yapımcı

Matthew Lau, senarist, yapımcı.

Chuck (2007), Intelligence (2014), (2016) Criminal Minds: Beyond Borders (2016), (2017) Wisdom of the Crowd (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Senarist 6.5 2,615
2016 Suç Yapımcı
Senarist
6.2 3,886
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 17,788
2014 Dram Yapımcı 6.4 5,409
2010 Aksiyon Çeşitli 7.3 24,621
2007 Aksiyon Senarist 8.2 117,611
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018