Giriş Kayıt
Matthew Lau

Matthew Lau


Senarist, Yapımcı

Matthew Lau, senarist, yapımcı.

Chuck (2007), Manifest (2018), Intelligence (2014), (2016) Criminal Minds: Beyond Borders (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist
Yapımcı
7.5 6,704
2017 Suç Senarist 6.5 2,661
2016 Suç Yapımcı
Senarist
6.2 3,944
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 17,872
2014 Dram Yapımcı 6.4 5,515
2010 Aksiyon Çeşitli 7.3 24,755
2007 Aksiyon Senarist 8.2 118,132
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018