Giriş Kayıt
Christiana Blain

Christiana Blain


Dublör

Christiana Blain, dublör.

Babamın Penguenleri (2011), Pembe Panter (2006), Kule Soygunu (2011), Kayıp Yasamlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 123,390

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 78,897

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 621,402

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 360,601

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 58,493

Pembe Panter
2006 Macera Dublör 5.6 74,378

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 14,526
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019