Giriş Kayıt
Serge Faliu

Serge Faliu


Oyuncu

Serge Faliu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu    

Mutluluğa Boya Beni
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 3,297
2008 Animasyon Oyuncu 8.3 868

En İyi Arkadaşım
2006 Komedi Oyuncu 6.7 5,838
1997 Komedi Oyuncu 4.1 261
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019