Giriş Kayıt
Victor A. Sandoval

Victor A. Sandoval (32)


Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Kostümcü, Set Dekoratörü

Victor Alfonso Sandoval Torres, 22 Kasım 1986 San Francisco, California, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, sanat bölümü, kostümcü, set dekoratörü.

Balta 3 (2013), See You in Valhalla (2015), Safelight (2015), April Apocalypse (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Victor Alfonso Sandoval Torres
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1986
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Takma İsmi: Vic
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 29 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.5 139

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 29 Animasyon Kostüm Bölümü 5.1 14,650
2015 29 Aile Sanat Bölümü 8.0 1,537
2015 29 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 2,053
2015 29 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,749
2014 Dram Sanat Bölümü 7.6 45,556
2014 28 Dram Sanat Bölümü 6.6 95
2014 28 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 105
2014 28 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.1 820
2014 28 Dram Sanat Bölümü 4.6 341
2013 27 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 897
2013 27 Gerilim Sanat Yönetmeni 3.4 337

Balta 3
2013 27 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 7,483
2013 27 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.7 335
2012 26 Korku Kostüm Bölümü 3.8 685
2012 26 Dram Oyuncu 5.0 944

Para Aşkına
2012 26 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
4.6 881
2011 25 Aksiyon Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
5.7 3,852
2007 21 Aile Oyuncu
Çeşitli
5.0 207

Mezuniyet
2007 21 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.6 1,596
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019