Giriş Kayıt
Dana Sustin

Dana Sustin


Editör

Dana Sustin, editör.

Not Another Not Another Movie (2011), The Quick and the Undead (2006), Skid Marks (2007), The Black Waters of Echo's Pond (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Editorial Department 2.7 1,548
2010 Suç Editorial Department 7.1 96
2009 Fantastik Editorial Department 4.5 904
2008 Aksiyon Editorial Department 4.8 245
2007 Aksiyon Editorial Department 3.8 595
2006 Aksiyon Editorial Department 2.7 1,231
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018