Giriş Kayıt
Dennis Franklin

Dennis Franklin (41)


Sanat Bölümü

Dennis Franklin, 31 Ekim 1977 Detroit, Michigan, ABD doğumlu sanat bölümü.

Şeytan Evi (2009), Anarşi (2014), As Good as Dead (2010), Love Sick Love (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1977
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 38 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.8 1,946

Anarşi
2014 37 Dram Sanat Bölümü 3.8 3,270
2013 36 Belgesel Sanat Bölümü 6.6 77
2013 36 Korku Sanat Bölümü 3.1 453
2012 35 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 512
2010 33 Dram Sanat Bölümü 5.9 200
2010 33 Suç Sanat Bölümü 5.2 1,420

Şeytan Evi
2009 32 Korku Sanat Bölümü 6.4 35,878

Şampiyon
2008 31 Dram Sanat Bölümü 7.9 273,871
2008 31 Komedi Çeşitli 4.3 3,280
2008 Komedi Sanat Bölümü 8.1 358

Gürültü
2007 30 Komedi Sanat Bölümü 6.2 4,062

Babamiz
2007 30 Dram Çeşitli 6.7 1,032
2007 30 Dram Sanat Bölümü 5.4 1,578
2006 29 Korku Çeşitli 3.0 850
2004 Game-Show Taşıma Bölümü 7.4 9,370
2004 Game-Show Taşıma Bölümü 5.1 7,105
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018