Giriş Kayıt
Marie Critchley

Marie Critchley


Oyuncu

Marie Critchley, İngiltere doğumlu oyuncu.

In the Flesh (2013), The Secret Agent (2016), (2005) Cellat (2005), (2015) Boş Koltuk (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.9 725

Boş Koltuk
2015 Dram Oyuncu 6.6 2,632
2014 Suç Oyuncu 7.3 1,179
2013 Dram Oyuncu 8.0 11,922
2013 Dram Oyuncu 7.5 1,476
2011 Dram Oyuncu 7.1 1,320
2008 Dram Oyuncu 7.3 429
2006 Suç Oyuncu 7.2 959

Cellat
2005 Biyografi Oyuncu 7.5 4,538
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,431
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,236
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019