Giriş Kayıt
Markus Golisano

Markus Golisano


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Markus Golisano, yapımcı, yapım yöneticisi, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 30
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 208
2016 Romantik Yapımcı 5.6 34
2015 Komedi Yapımcı 5.2 280

Arı Maya
2014 Animasyon Görsel Efekt 5.9 1,596

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk
2011 Komedi Yapımcı 4.8 184

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Yapımcı 5.2 442
2005 Dram Yapımcı 5.4 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019