Giriş Kayıt
Seetha

Seetha


Oyuncu

Seetha, oyuncu.

My Boss (2012), Thanmathra (2005), Oozham (2016), (2015) Charlie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.0 366
2016 Suç Oyuncu 6.1 891
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 94
2015 Dram Oyuncu 7.9 4,660
2015 Oyuncu 3.8 12
2012 Komedi Oyuncu 6.5 927
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,062
2012 Korku Oyuncu 5.6 95
2012 Gizem Oyuncu 7.1 1,397
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 109
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 222
2005 Dram Oyuncu 8.3 2,634
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018