Giriş Kayıt
Seetha

Seetha


Oyuncu

Seetha, oyuncu.

My Boss (2012), Thanmathra (2005), Oozham (2016), (2015) Charlie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.0 360
2016 Suç Oyuncu 6.1 861
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 31
2015 Dram Oyuncu 7.8 4,421
2015 Oyuncu 3.7 9
2012 Komedi Oyuncu 6.4 621
2012 Komedi Oyuncu 5.4 153
2012 Korku Oyuncu 6.0 71
2012 Gizem Oyuncu 7.1 1,147
2009 Aksiyon Oyuncu 5.5 96
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 180
2005 Dram Oyuncu 8.2 1,443
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018