Giriş Kayıt
Hyo-Joo Han

Hyo-Joo Han (32)


Oyuncu, Müzisyen

Ji-Young Han, 22 Şubat 1987 Güney Kore doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sadece Sen (2011), Gwanghae, Wangyidoen namja (2012), Gizli Takip (2013), The Beauty Inside (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ji-Young Han
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1987
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Hyo-joo Han
Takma İsmi: Smiling Angel
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (53)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,067
2018 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 341
2016 Dram Oyuncu 8.2 3,262
2016 29 Romantik Oyuncu 6.4 440
2016 29 Dram Oyuncu    
2015 28 Dram Oyuncu 7.4 3,805
2015 28 Dram Oyuncu 6.0 316
2014 27 Dram Oyuncu 6.2 67

Gizli Takip
2013 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,147
2012 25 Komedi Oyuncu 6.8 1,475
2012 25 Dram Oyuncu 7.8 5,053

Sadece Sen
2011 24 Dram Oyuncu 7.8 6,254
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,136

Sarayın İncisi
2010 Dram Oyuncu 8.2 816

Postman to Heaven
2009 22 Dram Oyuncu 6.9 602
2009 Dram Oyuncu 7.7 20

Işıltılı Miras
2009 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 478

Özel Ruh
2009 Oyuncu    

Sevgili Düşmanım
2008 21 Dram Oyuncu 7.1 653

Yalandan Aşk
2008 21 Dram Oyuncu
Müzik
6.2 163
2008 Aksiyon Oyuncu 8.2 597
2007 Oyuncu    

Bir Gece Birdenbire
2006 19 Dram Oyuncu 6.7 286

İlkbahar Valsi
2006 Dram Oyuncu 7.8 142

Benim Patronum, Benim Öğretmenim
2006 19 Aksiyon Oyuncu 5.7 355
2004 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019