Giriş Kayıt
Mark Slater

Mark Slater


Senarist

Mark Slater, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Dandun
2018 Animasyon Senarist 5.2 5
2017 Animasyon Senarist 8.1 14

Şövalye Rusty
2014 Senarist 5.2 40
2014 Senarist 5.3 87
2013 Animasyon Senarist 4.4 132
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018