Giriş Kayıt
Simon Morzé

Simon Morzé


Oyuncu

Simon Morzé, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.9 67
2015 Dram Oyuncu 6.6 85
2014 Komedi Oyuncu 5.5 64
2014 Dram Oyuncu 5.2 36
2005 Suç Oyuncu 4.9 134
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,745) La casa de papel (2,130) The 100 (1,894) Better Call Saul (1,499) Yellowstone (1,352) Suits (1,181) Vikings (1,084) Friends (1,062) Westworld (1,054) Black Mirror (987)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018