Giriş Kayıt
Vladimir Consigny

Vladimir Consigny


Oyuncu

Vladimir Consigny, oyuncu.

Cehennem Telefonu (2007), (2018) Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında (2018), (2012) Kraliçenin Vedası (2012), (2009) Yabani Otlar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında
2018 Biyografi Oyuncu 7.0 7,148

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 13,660
2016 Komedi Oyuncu 6.1 79
2016 Suç Oyuncu 6.0 4,601
2015 Dram Oyuncu 6.9 30
2012 Dram Oyuncu 8.2 18,238

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Oyuncu 6.3 1,258

Kraliçenin Vedası
2012 Tarihi Oyuncu 6.3 7,411

İlk Aşkım
2012 Dram Oyuncu 6.1 1,092
2011 Dram Oyuncu 5.3 23

Yabani Otlar
2009 Dram Oyuncu 6.3 3,427

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Oyuncu 5.0 1,610
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019