Giriş Kayıt
Grant Baciocco

Grant Baciocco (44)


Oyuncu, Dublör, Senarist

Grant Patrick Baciocco, 20 Mayıs 1974 Burlingame, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör, senarist.

Armageddon (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grant Patrick Baciocco
Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Burlingame, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Throwing Toasters
Takma İsmi: Toaster Boy
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Edepsiz Kuklalar
2018 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 14,519
2017 Komedi Oyuncu 7.0 5,318
2017 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 2,594
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,066

Geçmişin Sığınağı
1999 25 Komedi Oyuncu 6.6 54,979

Devlet Düşmanı
1998 24 Aksiyon Dublör 7.3 211,296
1998 24 Aksiyon Oyuncu 6.7 365,352
1998 24 Komedi Oyuncu 6.6 53,365
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019