Giriş Kayıt
Paul Anderson

Paul Anderson


Oyuncu

Paul Anderson, oyuncu.

Peaky Blinders (2013), Efsane (2015), Vahşiler (2017), Öldüren Tutku (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.77 m
9.7 (6 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 41,286

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 8,368

Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7.1 27,670

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 579,969

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 104,150

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 130,695
2014 Oyuncu 6.1 752
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 44,450
2013 Suç Oyuncu 8.8 155,344

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 6,400
2013 Biyografi Oyuncu 7.4 2,632

Öldüren Tutku
2012 Suç Oyuncu 5.3 19,473

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,831
2012 Gerilim Oyuncu 5.6 1,343

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 382,636
2011 Macera Oyuncu 6.3 24,911
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,806
2010 Dram Oyuncu 8.3 1,697
2009 Dram Oyuncu 5.8 5,072
2006 Suç Oyuncu 8.0 8,537
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,033
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018