Giriş Kayıt
Oskari Huttu

Oskari Huttu


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Oskari Huttu, yapımcı, yapım yöneticisi.

Reindeerspotting - pako Joulumaasta (2010), Kulman pojat (2012), Kesäkaverit (2014), Luokkakokous (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.2 1,978
2014 Komedi Yapımcı 5.6 724
2012 Komedi Yapımcı 6.2 1,015
2011 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 731
2010 Komedi 5.5 872
2010 Belgesel Yapımcı 7.4 2,850
2008 Korku 6.3 6,394
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019