Giriş Kayıt
Hiroyuki Notake

Hiroyuki Notake


Animasyon

Hiroyuki Notake, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Animasyon 6.8 4,032
2002 Animasyon Animasyon 7.8 1,891
2002 Animasyon Animasyon 7.1 592
2000 Animasyon Animasyon 7.1 1,897
1999 Animasyon Animasyon 7.5 13,426
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019