Giriş Kayıt
Mark Gessner

Mark Gessner


Oyuncu

Mark Gessner, oyuncu.

God of Love (2010), It Had to Be You (2015), (2015) Gençlik (2015), (2015) Sex&Drugs&Rock&Roll (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarhoş Ebeveynler
2017 Komedi Oyuncu 3.6 123
2016 Komedi Oyuncu 5.9 1,197

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 63,194
2015 Komedi Oyuncu 5.4 757
2015 Komedi Oyuncu 6.4 446
2015 Komedi Oyuncu 7.2 2,989
2014 Suç Oyuncu 8.2 29,453
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 13
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,563
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019