Giriş Kayıt
Stephani DeLuca

Stephani DeLuca


Yapımcı, Kameraman

Stephani DeLuca, yapımcı, kameraman.

Dedikoducu Kız (2007), The Post (2017), The Deuce (2017), Yalanlar Büyücüsü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 7.2 84,287
2017 Dram Çeşitli 8.1 13,437

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Çeşitli 6.9 12,543

Zor Saatler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.8 52,877

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.7 370,091
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 225,982
2013 Dram Çeşitli 6.1 3,971

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 159,483

Aşk Tarifi
2007 Komedi Çeşitli 6.3 64,623

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 132,610
2007 Suç Kameraman    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Çeşitli 5.1 57,742
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018