Giriş Kayıt
Stephani DeLuca

Stephani DeLuca


Kameraman, Yapımcı

Stephani DeLuca, kameraman, yapımcı.

Dedikoducu Kız (2007), The Post (2017), The Deuce (2017), Yalanlar Büyücüsü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 7.2 99,804
2017 Dram Çeşitli 8.1 16,860

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Çeşitli 6.8 17,784

Zor Saatler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.8 54,659

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.6 379,136
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 230,583
2013 Dram Çeşitli 6.2 4,264

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 162,637

Aşk Tarifi
2007 Komedi Çeşitli 6.3 65,878

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 136,158
2007 Suç Kameraman 7.7 2,684

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Çeşitli 5.1 58,491
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019