Giriş Kayıt
Stephani DeLuca

Stephani DeLuca


Yapımcı, Kameraman

Stephani DeLuca, yapımcı, kameraman.

Dedikoducu Kız (2007), The Post (2017), The Deuce (2017), Yalanlar Büyücüsü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 7.2 90,479
2017 Dram Çeşitli 8.1 15,049

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Çeşitli 6.8 17,150

Zor Saatler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.8 53,591

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.6 374,052
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 227,797
2013 Dram Çeşitli 6.2 4,231

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 160,770

Aşk Tarifi
2007 Komedi Çeşitli 6.3 65,083

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.4 133,935
2007 Suç Kameraman 7.7 2,672

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Çeşitli 5.1 58,036
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018