Giriş Kayıt
Catherine Tyldesley

Catherine Tyldesley (35)


Oyuncu

Catherine Tyldesley, 16 Eylül 1983 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Coronation Street (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1983
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Catherine Tydesley
Burcu: Başak
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,840

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Oyuncu 7.2 6,582
2008 25 Dram Oyuncu 5.6 97
2007 Komedi Oyuncu 6.6 50
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,468
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,456
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019