Giriş Kayıt
Paco Cabezas

Paco Cabezas


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Paco Cabezas, yönetmen, senarist, oyuncu.

Penny Dreadful (2014), Kutsal Dedektiflik Bürosu (2016), Ruh Avcısı (2018), Into the Badlands (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yönetmen 6.0 3,301
2019 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 2,097
2018 Korku Yapımcı 6.8 2,810

Ruh Avcısı
2018 Suç Yönetmen 7.7 59,537

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Yönetmen 7.6 92,091

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Yönetmen 8.2 56,804

Bay Doğru
2015 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.3 60,396
2015 Aksiyon Yönetmen 7.9 49,335
2015 Dram Yönetmen 6.8 142,637
2014 Aksiyon Çeşitli
5.4 4,490
2014 Dram Yönetmen 8.2 130,212
2014 Aksiyon Yönetmen 5.0 25,406
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 1,846

Afiyet Olsun
2010 Komedi Senarist
6.0 1,178
2009 Komedi Senarist 4.2 3,176

Sexy Killer: You'll Die for Her
2008 Komedi Senarist 5.7 1,631

Hayaletler
2007 Korku Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 1,707
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024