Giriş Kayıt
Neil Whitely

Neil Whitely (61)


Oyuncu

Neil Whitely, 12 Temmuz 1957 Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(2017) Berrak Göl (2017), (2017) Pyewacket (2017), (2012) A Little Bit Zombie (2012), (2018) Our House (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Dram Oyuncu 5.3 1,304
2018 61 Gerilim Oyuncu 3.6 162
2017 Romantik Oyuncu 6.2 164
2017 Dram Oyuncu 6.4 189

Berrak Göl
2017 60 Suç Oyuncu 6.2 7,487
2017 60 Gerilim Oyuncu 5.7 3,221
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,170
2014 57 Aile Oyuncu 5.9 1,266

Pasifik Savaşı
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 432,261
2013 Korku Oyuncu 7.2 32,896
2013 56 Kısa Metraj Oyuncu 9.6 8
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,174
2012 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,431
2012 55 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 46

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 53 Aksiyon Oyuncu 7.1 264,434
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,049
2008 51 Komedi Oyuncu 3.8 46,437

Süper Kahramanlar
2006 49 Aksiyon Oyuncu 4.3 16,793
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018