Giriş Kayıt
Aseem Batra

Aseem Batra (42)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Aseem Batra, 28 Aralık 1975 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

The Cleveland Show (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1975
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
5.8 966
2017 Komedi Yapımcı 6.9 2,191
2012 Komedi Yapımcı 5.8 2,797
2009 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.6 35,678
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.4 219,723
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018