Giriş Kayıt
Ai Takabe

Ai Takabe (30)


Oyuncu

Ai Takabe, 16 Ağustos 1988 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kill Me Baby (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 88
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 192
2008 20 Dram Oyuncu 6.3 219
2007 19 Komedi Oyuncu 5.9 59
2006 18 Dram Oyuncu 7.1 168
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019