Giriş Kayıt
Christal Schanes

Christal Schanes


Makyaj, Özel Efekt

Christal Schanes, makyaj, Özel efekt.

Kings (2009), Death in Love (2008), Acil Teslimat (2012), Aşkın İngilizcesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christal Schanes Kwiatkowski | Cristal Schanes | C
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 4.0 194

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Makyaj 6.5 105,139

Suçlu Kim?
2010 Komedi Makyaj 6.0 17,734
2009 Dram Makyaj 8.2 7,858

Arıza Aile
2008 Komedi Makyaj 6.1 5,129
2008 Dram Makyaj 4.9 956

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Makyaj 6.4 5,902

Gürültü
2007 Komedi Makyaj 6.2 4,093
2007 Dram Makyaj 2.8 3,519
2006 Korku Özel Efekt 4.0 177
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019