Giriş Kayıt
Cindi Alex

Cindi Alex


Oyuncu

Cindi Alex, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Cynthia Alex
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dövüşçü
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 312,819

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6.0 207,447

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 83,941

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 268,299

Sakar Polis
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 94,195

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu 6.2 52,642
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019