Giriş Kayıt
Gladys Rodriguez

Gladys Rodriguez


Senarist

Gladys Rodriguez, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 7.3 7,369

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 159,211
2010 Dram Çeşitli 7.6 12,937

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Senarist
Çeşitli
8.6 223,252
2007 Dram Çeşitli 7.3 11,046
2006 Dram Çeşitli 7.3 20,119
2003 Suç Çeşitli 7.6 21,655
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018