Giriş Kayıt
Ann May

Ann May


Animasyon

Ann May, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,497

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,613
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,466
1989 Animasyon Animasyon 6.7 32,060

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Animasyon 7.4 72,452
1986 Animasyon Animasyon 6.9 44,448
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019