Giriş Kayıt
Michal Hruska

Michal Hruska (30)


Oyuncu

Michal Hruska, 22 Eylül 1988 doğumlu oyuncu.

Panic je nanic (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1988
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 26 Komedi Oyuncu 5.4 66
2013 25 Komedi Oyuncu 4.3 100
2012 24 Komedi Oyuncu 6.2 292
2012 Komedi Oyuncu 3.1 12
2009 Komedi Oyuncu 6.9 122
2005 Aile Oyuncu 2.1 185
2004 Komedi Oyuncu 6.3 43
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019