Giriş Kayıt
Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o (36)


Oyuncu, Editör, Sanat Bölümü

Lupita Amondi Nyong'o, 01 Mart 1983 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu, editör, sanat bölümü.

Kara Panter (2018), Biz (2019), Queen of Katwe (2016), The Oscars (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lupita Amondi Nyong'o
Doğum Tarihi: 01 Mart 1983
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Lupita Nyongo
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
9.3 (11 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları: Bölüm IX
2019 36 Aksiyon Oyuncu    
2019 36 Komedi Oyuncu 5.8 226

Biz
2019 36 Korku Oyuncu 7.0 127,467
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,314

Kara Panter
2018 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 526,208

Star Wars: Son Jedi
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 467,294
2017 Animasyon Oyuncu 4.7 158
2017 Animasyon Oyuncu 5.3 869
2016 33 Biyografi Oyuncu 7.4 13,182

Orman Çocuğu
2016 33 Macera Oyuncu 7.4 242,352

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 8.0 788,397
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,587
2015 Reality-TV Oyuncu 6.7 763
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 149
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 235,588
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 861

12 Yıllık Esaret
2013 30 Biyografi Oyuncu 8.1 580,770
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,919
2007 24 Dram Sanat Bölümü 7.2 971

Adaş
2006 23 Dram Editorial Department 7.5 18,104

Arka Bahçe
2005 22 Dram Çeşitli 7.4 125,882
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,781
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,467
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,872
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019