Giriş Kayıt
Craig Blair

Craig Blair


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Dublör

Craig Blair, oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı, dublör.

The Penny Dreadful Picture Show (2013), Asteroid vs. Earth (2014), (2013) Karanlık Cinayetler (2013), (2016) Swedish Dicks (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.3 731
2019 Komedi Oyuncu 4.1 342
2019 Kısa Metraj Yapımcı 4.5 33
2018 Aksiyon Oyuncu 4.9 104
2017 Dram Oyuncu 5.0 731
2016 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Dublör
6.8 3,445
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 751
2016 Komedi Yapımcı 5.0 259

Paranormal Chat
2015 Dram Oyuncu 4.5 167
2015 Dram Oyuncu 3.4 2,515
2014 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,034
2014 Aksiyon Oyuncu 3.3 3,040
2013 Dram Oyuncu 5.4 1,200

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 64,178
2013 Korku Oyuncu 5.0 837
2009 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
6.4 110
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 2,729
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,456
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023