Giriş Kayıt
Florent Vitse

Florent Vitse


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Sanat Bölümü

Florent Vitse, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 74
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 2,229
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 215
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 4.8 153

İyi Günler Ramon
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 2,562
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.4 614
2011 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.8 334
2007 Dram Oyuncu 4.6 269

Sınır Ötesi
2006 Suç Çeşitli 6.1 9,425

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.3 22,414
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019