Giriş Kayıt
Jonathan Mubanda

Jonathan Mubanda


Oyuncu

Jonathan Mubanda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 5.6 274
2010 Dram Oyuncu 6.1 196

Özel Birlik
2006 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,335

Mike Gibi 2
2006 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.3 2,316
2001 Suç Oyuncu 4.1 6,136
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019