Giriş Kayıt
Jose Antonio Gaona

Jose Antonio Gaona


Oyuncu

Mexico, Meksika doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Mexico
Doğum Yeri: Meksika
Diğer Bir İsmi: Antonio Gaona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.3 107
2016 Komedi Oyuncu 7.2 30
2013 Komedi Oyuncu 5.7 119
2009 Dram Oyuncu 6.3 431
2008 Dram Oyuncu 7.6 5
2007 Dram Oyuncu 4.6 270
2006 Komedi Oyuncu 6.1 913
2006 Dram Oyuncu 6.6 334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019