Giriş Kayıt
Jason Burns

Jason Burns


Yapımcı

Jason Burns, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapımcı 6.6 4,702
2009 Reality-TV Yapımcı 3.6 1,297
2009 Korku 3.7 1,439

Kapak Güzeli
2009 Komedi Yapımcı 5.0 19,908

Tavşan Kız
2008 Komedi Yapımcı 5.5 72,856
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019