Giriş Kayıt
Tetsuya Kakihara

Tetsuya Kakihara (40)


Oyuncu

Tetsuya Kakihara, 24 Aralık 1982 Düsseldorf, Almanya doğumlu oyuncu.

Fairy Tail (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1982
Doğum Yeri: Düsseldorf, Almanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,515
2016 34 Animasyon Oyuncu 7.7 474

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 34 Animasyon Oyuncu 6.7 22,137
2016 34 Animasyon Oyuncu 8.0 511
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 1,442
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 325
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,433
2015 33 Animasyon Oyuncu 6.8 130
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 161
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 762
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 194
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 138
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 133
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 4,361
2012 30 Animasyon Oyuncu 7.0 2,205
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 628
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 405
2011 Animasyon Oyuncu 6.0 31
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 13,680
2011 29 Animasyon Oyuncu 6.2 54
2010 28 Animasyon Oyuncu 7.7 1,446
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,364
2009 27 Animasyon Oyuncu 8.0 1,085
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 171,417
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 142
2008 26 Animasyon Oyuncu 7.7 1,653
2008 26 Animasyon Oyuncu 8.0 1,909
2008 Animasyon Oyuncu 6.2 145
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 302
2007 Animasyon Oyuncu 6.1 26
2007 25 Animasyon Oyuncu 6.7 4,284

Vexille
2007 25 Animasyon Oyuncu 6.8 7,751
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 14,108
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 547
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 15,721
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 1,938
2006 Oyuncu 5.3 48
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 89
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 58,210
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023