Giriş Kayıt
Claudio Valdetaro

Claudio Valdetaro (55)


Sesler, Müzisyen

Claudio Valdetaro, 03 Aralık 1963 Niterói, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu sesler, müzisyen.

S.O.S.: Mulheres ao Mar (2014), A Grande Família (2001), Sexo, Amor e Traição (2004), (2011) Qualquer Gato Vira-Lata (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1963
Doğum Yeri: Niterói, Rio de Janeiro, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Claudio Kiefer
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 51 Komedi Sesler 5.8 721
2013 50 Komedi Sesler 4.4 70
2013 50 Dram Sesler 5.1 150
2011 48 Komedi Sesler
Müzik
6.6 137
2011 48 Komedi Sesler 5.8 850
2011 48 Aile Sesler 6.1 257
2010 47 Dram Sesler 6.2 84

Beş Favela Öyküsü
2010 47 Komedi Sesler 6.7 232

Barış Zamanı
2009 46 Dram Sesler 7.1 494
2008 45 Dram Sesler 4.9 47
2008 45 Dram Sesler 5.5 13

Camila Jam
2007 44 Dram Sesler 6.4 386
2007 44 Dram Müzik 5.5 192
2007 44 Dram Sesler 6.6 139
2007 44 Animasyon Sesler 6.6 203
2006 43 Belgesel Sesler 6.4 175
2005 42 Dram Sesler 6.1 42
2005 42 Komedi Sesler 4.2 151
2004 41 Dram Sesler 7.0 580
2004 41 Komedi Sesler 2.0 138
2004 41 Komedi Sesler 5.4 653
2003 40 Dram Sesler 5.5 222
2001 Komedi Sesler 7.6 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019