Giriş Kayıt
Matt Allmen

Matt Allmen


Dublör, Oyuncu

Matt Allmen, dublör, oyuncu.

Transformers: Kayıp Çağ (2014), Sahte Sağdıç (2015), Sydney White (2007), Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 Macera Dublör
Oyuncu
5.5 28,417
2017 Komedi Dublör 5.9 39,618
2015 Aksiyon Dublör 6.3 38,980
2015 Komedi Dublör 6.7 1,684

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Dublör 6.7 65,516

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 276,941
2014 Komedi Dublör 6.4 3,073

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 101,325
2012 Komedi Dublör 5.7 3,685
2011 Aksiyon Dublör 4.0 4,710
2010 Aksiyon Dublör 4.7 50,824
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 2,829
2008 Dram Oyuncu 7.0 2,967
2007 Komedi Dublör 6.3 42,379
2005 Komedi Dublör 7.9 127,487
2004 Aksiyon Dublör 7.0 40,433
2001 Game-Show Dublör 5.7 5,735
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018