Giriş Kayıt
Alba Rohrwacher

Alba Rohrwacher (40)


Oyuncu

Alba Caterina Rohrwacher, 27 Şubat 1979 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu.

Benim Adım Aşk (2009), Mutlu Lazzaro (2018), Mucizeler (2014), Aç Kalpler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alba Caterina Rohrwacher
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1979
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Diğer Bir İsmi: Alba Caterina Rohrwacher
Burcu: Balık
Boyu: 1.67 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Lazzaro
2018 39 Dram Oyuncu 7.7 5,148

Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım
2018 Dram Oyuncu 8.7 3,399
2018 39 Dram Oyuncu 5.7 92
2018 39 Oyuncu 6.3 543
2018 Dram Oyuncu 7.6 500
2017 38 Komedi Oyuncu 7.1 5,574

İsmail'in Hayaletleri
2017 38 Dram Oyuncu 5.6 1,706
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,488

Mükemmel Yabancılar
2016 37 Komedi Oyuncu 7.8 43,303
2016 37 Biyografi Oyuncu 5.4 75
2015 36 Dram Oyuncu 5.2 583
2015 36 Dram Oyuncu 6.2 852
2015 36 Dram Oyuncu 6.4 23,430

Yeminli Bakire
2015 36 Dram Oyuncu 6.3 827
2015 36 Dram Oyuncu 5.7 34

Aç Kalpler
2014 35 Dram Oyuncu 6.4 3,716

Mucizeler
2014 35 Dram Oyuncu 6.6 3,747

Palermo'da Bir Sokak
2013 34 Komedi Oyuncu 6.6 463

Mutluluk
2012 33 Dram Oyuncu 6.3 570
2012 33 Komedi Oyuncu 6.3 519

Uyuyan Güzel
2012 33 Dram Oyuncu 6.3 1,419
2011 32 Animasyon Oyuncu 6.5 20

Asal Sayıların Yalnızlığı
2010 31 Dram Oyuncu 6.3 3,026
2010 31 Dram Oyuncu 6.2 157
2010 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 134

Daha Ne
2010 31 Dram Oyuncu 6.1 2,287

Benim Adım Aşk
2009 30 Dram Oyuncu 7.1 18,180

Onu Beklerken
2009 30 Dram Oyuncu 7.5 1,415
2009 30 Dram Oyuncu 6.4 320

Giovanna'nın Babası
2008 29 Dram Oyuncu 6.7 844
2008 29 Komedi Oyuncu 6.2 207

Sessiz Kaos
2008 29 Dram Oyuncu 6.9 3,620

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 28 Komedi Oyuncu 7.1 5,683

Günler ve Bulutlar
2007 28 Dram Oyuncu 6.9 1,416
2007 28 Biyografi Oyuncu 6.7 356
2007 28 Dram Oyuncu 7.3 239

Düğün Yönetmeni
2006 27 Dram Oyuncu 6.4 648
2005 26 Dram Oyuncu 4.8 5,642
2005 26 Komedi Oyuncu 6.9 48
2004 25 Dram Oyuncu 5.6 315
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019