Giriş Kayıt
Thomas Turgoose

Thomas Turgoose (26)


Oyuncu

Thomas Turgoose, 11 Şubat 1992 Grimsby, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Burası İngiltere (2006), Somers Town (2008), The Scouting Book for Boys (2009), The Hatching (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1992
Doğum Yeri: Grimsby, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Tomo
Burcu: Kova
Boyu: 1.64 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 26 Suç Oyuncu 5.3 8,381

Kingsman: Altın Çember
2017 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 196,890
2017 25 Dram Oyuncu 7.6 242
2017 25 Komedi Oyuncu 4.0 571
2015 23 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 21
2015 Dram Oyuncu 8.7 1,565
2012 Dram Oyuncu 7.4 4,273
2011 Dram Oyuncu 8.4 5,234
2010 Dram Oyuncu 8.3 6,302
2009 17 Dram Oyuncu 6.6 774

Kan Gölü
2008 16 Korku Oyuncu 6.8 67,063
2008 16 Komedi Oyuncu 6.9 5,305

Burası İngiltere
2006 14 Suç Oyuncu 7.7 107,337
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,802) La casa de papel (2,165) The 100 (1,976) Better Call Saul (1,548) Yellowstone (1,383) Suits (1,216) Vikings (1,145) Westworld (1,099) Friends (1,090) Sharp Objects (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018