Giriş Kayıt
Thomas Turgoose

Thomas Turgoose (26)


Oyuncu

Thomas Turgoose, 11 Şubat 1992 Grimsby, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Burası İngiltere (2006), Somers Town (2008), The Scouting Book for Boys (2009), Swimming with Men (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1992
Doğum Yeri: Grimsby, Lincolnshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Tomo
Burcu: Kova
Boyu: 1.64 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 26 Suç Oyuncu 5.3 10,968
2018 26 Komedi Oyuncu 6.4 784

Kingsman: Altın Çember
2017 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 208,625
2017 25 Dram Oyuncu 6.8 174
2017 25 Komedi Oyuncu 4.0 644
2015 23 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 32
2015 Dram Oyuncu 8.6 4,824
2012 Dram Oyuncu 7.4 5,015
2011 Dram Oyuncu 8.3 7,427
2010 Dram Oyuncu 8.3 9,497
2009 17 Dram Oyuncu 6.6 814

Kan Gölü
2008 16 Korku Oyuncu 6.8 67,998
2008 16 Komedi Oyuncu 6.9 5,663

Burası İngiltere
2006 14 Suç Oyuncu 7.7 108,018
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018