Giriş Kayıt
Orleans Miranda

Orleans Miranda (37)


Oyuncu

Orleans Miranda Jr, 15 Nisan 1981 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Southbound (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Orleans Miranda Jr
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Pimpoyo
Burcu: Koç
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 34 Korku Oyuncu 5.9 13,741
2011 30 Dram Oyuncu 5.4 265

İkili Oyun
2011 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 26,598

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 27 Komedi Oyuncu 5.7 25,261

Şaşkın
2000 19 Komedi Oyuncu 6.0 89,910
2000 19 Komedi Oyuncu 5.3 12,781
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019